Back to All Events

Jubileumskonsert

Historisk sus i kulturnatten 

Bli med Norges eldste kulturinstitusjon, Det Norske Blåseensemble anno 1734, på en reise 450 år tilbake i tid under Kulturnatt!

Hele Østfolds orkester hedrer by-jubilanten ved å spille verk av en annen 450-årsjubilant. Renessansemester Claudio Monteverdi (1567-1643) er mest kjent for sine operaer, og for sine fabelaktige madrigal-komposisjoner. I tillegg spilles et verk av komponist Giovanni Pierluigi da Palestrina – skrevet for nøyaktig 450 år siden.
 
Ensemblet er godt og lokalt forsterket av Borg Vokalensemble – ledet av Tore Erik Mohn. Konsertens solister er anerkjente Berit Norbakken Solset og Marianne Beate Kielland. Det Norske Blåseensembles egen Stian Aareskjold er spillende leder. Dansekunst i Østfold deltar også med profesjonelle dansere.

Earlier Event: June 25
Konsert i Eidskog kirke
Later Event: October 26
"Alle dine veier"